Πώς να επιλέξετε τον σωστό κλειδαρά εξαρτάται από το πρόβλημά σας

Κλειδαράς κατοικιών: Ασφάλιση του σπιτιού σας Ο αριθμός για έναν καλό κλειδαρά είναι αυτός που χρειάζεστε προγραμματισμένο στο τηλέφωνό σας. Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να κλειδωθείς έξω από το αυτοκίνητό σου ή να χάσεις τα κλειδιά του σπιτιού σου. Οι κλειδαράδες βοηθούν στην κατασκευή διπλών κλειδιών, στο άνοιγμα κλειδαριών σπιτιών και αυτοκινήτων, στην επαναφορά κλειδαριών, στην εγκατάσταση συστημάτων χωρίς κλειδί, στην επισκευή κλειδαριών και σε διάφορες άλλες υπηρεσίες. κλειδαρας νεο ηρακλειο

Οι κλειδαράδες κατοικιών χρειάζονται μερικές φορές σε βάση έκτακτης ανάγκης. Ίσως έχετε τοποθετήσει λάθος τα κλειδιά του σπιτιού σας ή σας έκλεψαν τα κλειδιά και τώρα φοβάστε ότι κάποιος έχει πρόσβαση στο σπίτι σας. Πιο συχνά, ωστόσο, οι κλειδαράδες κατοικιών είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε ένα σχέδιο για τη συνολική ασφάλεια του σπιτιού σας, από πόρτες και παράθυρα μέχρι χρηματοκιβώτια, γραφεία και θησαυροφυλάκια στο σπίτι για πολύτιμες συλλογές. Ακολουθεί μια ματιά σε μερικές από τις περιπλοκές του οικιακού εμπορίου κλειδαρά.

Οι υπηρεσίες κλειδαρά μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας με οποιονδήποτε προϋπολογισμό

1. Επαναφορά κλειδαριών

Εάν έχετε χάσει το κλειδί σας και δεν γνωρίζετε τον κωδικό του για να το αντιγράψετε, μπορείτε να σκεφτείτε να επαναλάβετε το κλειδί της κλειδαριάς αντί να το αντικαταστήσετε. Η επαναφορά κλειδιών είναι φθηνή σε σύγκριση με την εγκατάσταση νέας κλειδαριάς. Σε αυτή τη μέθοδο, ο κλειδαράς αφαιρεί πρώτα όλες τις ακίδες από τον κύλινδρο της κλειδαριάς και στη συνέχεια τοποθετεί άλλες ακίδες που είναι συμβατές με το νέο κλειδί. Η επαναφορά του κλειδιού της κλειδαριάς είναι το αντίθετο από τη δημιουργία διπλών κλειδιών. Αντί να φτιάχνετε κλειδιά για την κλειδαριά, περιλαμβάνει αλλαγή του εσωτερικού μηχανισμού της κλειδαριάς ώστε να ταιριάζει στο νέο κλειδί. Ωστόσο, η διαδικασία δεν είναι εύκολη και απαιτεί την τεχνογνωσία ενός επαγγελματία κλειδαρά.

2. Εγκατάσταση συστήματος χωρίς κλειδί

Σήμερα, τα συστήματα εισόδου χωρίς κλειδί χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλους τους τύπους κτιρίων, από σπίτια έως γραφεία και άλλους τύπους εμπορικών χώρων. Υπάρχουν διάφοροι τύποι συστημάτων εισόδου χωρίς κλειδί. Κάποιοι από αυτούς είναι:

Συστήματα απομακρυσμένης εισόδου
Αυτός ο τύπος συστήματος εισόδου χωρίς κλειδί είναι κοινός στα αυτοκίνητα, αν και περιστασιακά στα σπίτια αυτό το σύστημα εγκαθίσταται από επαγγελματία κλειδαρά. Σε αυτόν τον τύπο συστήματος κλειδώματος, το τηλεχειριστήριο στέλνει σήματα ραδιοφώνου σε έναν δέκτη, ο οποίος ανοίγει την κλειδαριά.

Βιομετρικές Κλειδαριές
Σε αυτόν τον τύπο κλειδαριάς, η κλειδαριά σας προσδιορίζει με τα δακτυλικά σας αποτυπώματα. Μετά τη σωστή εγκατάσταση από έναν αξιόπιστο κλειδαρά, ο προγραμματισμός του λογισμικού της κλειδαριάς με τα δακτυλικά σας αποτυπώματα θα ανοίξει μόνο όταν τοποθετήσετε το δάχτυλό σας στην κλειδαριά. Το λογισμικό ταιριάζει με τα δακτυλικά σας αποτυπώματα με αυτά που είναι αποθηκευμένα σε αυτό για να ξεκλειδώσετε την πόρτα. Οι βιομετρικές κλειδαριές είναι ακριβές, καθώς αντιπροσωπεύουν μερικές από τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες κλειδαριών. Χρησιμοποιούνται ευρέως σε χώρους υψηλής ασφάλειας, όπως κυβερνητικά κτίρια, αν και μπορείτε να ασφαλίσετε το σπίτι σας με βιομετρικές κλειδαριές εάν έχετε πολύτιμες συλλογές τέχνης ή άλλες συλλογές ή εάν διατηρείτε ευαίσθητο υλικό εργασίας στο σπίτι.

Σύστημα κλειδώματος κάρτας
Σε αυτό το σύστημα, η πόρτα ξεκλειδώνει όταν τοποθετηθεί μια κάρτα ή μια ετικέτα στην υποδοχή της κλειδαριάς. Αυτός ο τύπος συστήματος κλειδαριών είναι κοινός σε ξενοδοχεία και γραφεία και εγκαθίσταται ευρέως από τον κλειδαρά μας. Επιτρέπει την είσοδο μόνο σε εξουσιοδοτημένα άτομα. Και πάλι, αυτές οι κλειδαριές είναι ασυνήθιστες, αλλά όχι πρωτόγνωρες στα σπίτια, εάν έχετε την ανάγκη για αυστηρή ασφάλεια στο σπίτι σας.

Κλείδωμα με αριθμητικό κωδικό
Σε αυτόν τον τύπο συστήματος εισόδου χωρίς κλειδί, η πόρτα ξεκλειδώνει όταν εισαχθεί ο σωστός κωδικός. Αυτός ο τύπος κλειδαριάς εξαλείφει την ανάγκη δημιουργίας διπλών κλειδιών για όλα τα μέλη της οικογένειας. Το μόνο που πρέπει να θυμούνται τα μέλη της οικογένειας είναι μόνο ο κωδικός. Τέτοιοι τύποι κλειδαριών αποφεύγουν επίσης προβλήματα όπως η λάθος τοποθέτηση των κλειδιών ή το κλείδωμα.

Τα συστήματα εισόδου χωρίς κλειδί αντικαθιστούν γρήγορα τα παραδοσιακά κλειδιά και κλειδαριές. Εάν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε ένα σε
στο σπίτι σας, επικοινωνήστε με έναν κλειδαρά για συμβουλές σχετικά με το καλύτερο σχέδιο για εσάς, την οικογένειά σας, το γραφείο στο σπίτι σας και τα τιμαλφή σας.

3. Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης

Εάν έχετε κλειδωθεί έξω από το σπίτι, ένας κλειδαράς κατοικιών μπορεί να έρθει στη διάσωση, συνήθως μέσα σε 30 λεπτά, και να σας επιστρέψει στο σπίτι σε ελάχιστο χρόνο. Εάν είχατε διάρρηξη ή κάποια άλλη ζημιά στις πόρτες και τα παράθυρά σας και τις κλειδαριές τους, ένας κλειδαράς μπορεί να ασφαλίσει ξανά το σπίτι σας σε ελάχιστο χρόνο.

4. Αξιολόγηση Ασφαλείας
Ο οικιακός κλειδαράς μπορεί να έρθει στο σπίτι σας και να αξιολογήσει την ασφάλεια ολόκληρου του συστήματος κλειδώματος σας. Η συρόμενη γυάλινη πόρτα του αίθριου χρειάζεται σαφώς ένα διαφορετικό είδος κλειδαριάς από την επίσημη εξώπορτά σας. Έχετε βοηθητικά κτίρια όπου αποθηκεύετε εξοπλισμό γκαζόν ή κατάστημα όπου κάνετε ξυλουργικές εργασίες; Αυτά χρειάζονται ασφαλείς κλειδαριές για την προστασία του εξοπλισμού και των εργαλείων μέσα. Επίσης τι γίνεται με τα 300 κομμάτια από το ασήμι της γιαγιάς σου ή τις γούνες της γυναίκας σου; Ένας κλειδαράς μπορεί να προτείνει το σωστό είδος ασφαλούς αποθήκευσης, είτε χρηματοκιβώτιο είτε θησαυροφυλάκιο, και να το παρέχει και να το εγκαταστήσει για εσάς.